Thursday, January 27, 2011

supeerr gojeess! :D

salam .. hey .. i'm H.A.P.P.Y lah! .. haha, serius happy. excited. batak gila! huhu
oke na story ckit la pasal ape i strongly happy(ayat cam sakai -_-'') huu .. lantak lah kan .. hee

cerita pasal "bilik idaman kami" wahh! haha ..
oke start eh, before dis kan ta penah pon telintas kat minda na wat bilik jadi gitu .. huhu
cantek, bagi i la kan. setelah bertungkus lumus membajet. memeningkan kepala berfikir untuk
membeli barang, dan akhirnyaaa!
terhasil la sumting yang gojeeessss!!!! haa ..

"bilik idaman kami" tercetus disebabkan warden yang menyuruh. mengarah. mengomel untuk mengemaskan bilik supaya menjadi ala ala hotel 5star. ciss! actually warden na bilik jd cam kemas kot .. tapi kami yang terover excited nak menghias. hee ..
lot of love bila menghias bilik. :D

setiap kali lepas hias bilik i n rumate akan ketawa kegirangan .. dan menjerit,
"wahh! cantekkk .. " serius batak. tapi peduli hape yang penting kiteorang happy :D haha ..
dis week warden da cekk. haa .. dan bilik kiteorang dapat standard "hotel bajet la" yang penting bukan macam pondok o chalet oke .. hee.

actually kan peraturannye agak menjerut tali temali jugak la. yela sebab sape yang dapat 4star o 5star, mereka kena mengekalkan star star tu. kalu turun atau "bintang hilang satu", maka mereka akan terpaksa serta dipaksa untuk menghasilkan satu surat chenta yang ditujukan kepada pengarah. pengarahhh oke, adoii .. then we decide for keep 3star only. haha ..
agak bong disitu, tapi kiteorang ta na bechenta dengan pengarah. tade feeelllll .. ahaha ..
jadi mengekalkan adalah sesuatu yang selamat. huh!

oke ini adalah hasil tangan i. rumate. kecik nonet rabbit. (muke die jek oke. sebab rajin senyum) hee .. kecik nonet rabbit da book tuk menjadi model saje. :D superr gojess! hehe ..

pssttt! korang enjoy jela ek tengok pic yg huru hara
tu. i da malas na edit. dari tadi ta jadi la. (tidak dapat megedit seperti dikehendaki)
huu .. menci! -_-''

*hapy nyer la kecik nonet rabbit tuh .. :)





No comments:

Post a Comment